| Yazar |
Mesaj |
esmeralda
Astroloji Editörü

|
|
|
Sevgili Akrep Portal Üyelerimiz;
Astroloji, Horoskop, Vedic, ve alt kategoride bulunan yetkim dahilinde olan tüm ilgili bölümlerde, bundan sonra, paylaştığımız metinlerin, kime ait olduğunu altına not düşmenizi sizlerden istirham ediyorum.
Şayet anonim ise ki mutlaka bir sahibi vardır , aynı metnin pek çok yerde benzeri var olabilir hepsini tarayın ve ondan sonra anonim olduğuna kalben kanaat getirir ve ulaşamadıysanız sağlıklı veriye, kaynağı bulunamadı anonim ya da evrensel net datası vb... şekilde not düşünüz.
Alıntı ise sahibiyle bildirelim buna çok dikkat edelim,sahibini bilmiyorsak alıntı ya da yukardaki şekilde...
Ve mümkünse ki portalda örnekleri mevcut , bizzat metnin ilk sahibine ulaşıp, iletişime geçip
kendilerinden müsade alalım, tabi bu her zaman mümkün olmayabilir.
Paylaşımdan ziyade astrolojiyi magazinel ya da bir eğlencenin dışında ilim olarak görelim, ve bu minvalde yakışan kaliteli ve hatta daha önce net dünyasında paylaşılmamış, kendi özgün çalışmalarımız keza olmayabilir bu, yada özgün olan çalışmalara yer verelim sahibinin, emek vereninin altına ismini mutlaka not düşelim.
Son aylarda dikkatinizi çekmiştir, ilim adına fazla paylaşım yapmıyorum,
ve buraya geldiğim ilk gün demiştim, benim canım çok yandı, emeklerimi takip etmekten ve sahiplenilmesinden, hani takdir övgü derdim değil ama altına ismimde mühim değil astrolojistik ya da esmeralda yazsınlar kafi diye...
Bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinizi ümit ederim.
Esmeralda
|
|
|
|
_________________ YA HAK-Bela, Hakkımdaki Hükmün Haktır, Hakettiğimle Değil, Lütfunla Ağırla Beni...
|
|
 |
      |
 |
|
|
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23452 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|