| Yazar |
Mesaj |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Normal kurun Pc'nize, her sayfayı açıyor, bir kere kur ok.dir...
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
|
|
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
sanırım sorun var KuKi .. exe dosyası çıkıyor ama açılmıyor ..
|
|
|
|
_________________ "İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
|
|
 |
      |
 |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Zaten özellikle senin için öncelikli ekledim Darty, geçen bir şeyi izleyemedim yazmıştın ve pc'mde yine denedim, rar şeklinde rar'ı aç üstüne 2 kere tıkla nasıl yapıyor bilemiyorum ama bundan sonra küt diye açılmıştı bende siteler göstermeyen. Kurulum tamamlandı diyor.
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
tamam tekrar deneyelim hemen ..
|
|
|
|
_________________ "İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
|
|
 |
      |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
dartee kızı yorma boşuna bu zopa sana
|
|
|
|
_________________ dışım gön içim kan
|
|
 |
    |
 |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
| intuition demiş ki:
|
dartee kızı yorma boşuna bu zopa sana
|
haklsın yormayalım KuKi yi .. bir iki ayar gerekiyor sanırım .. hallederiz .. sopa olayına gelince .. vur be intu .. hak ettik ama : ))
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
O tarz programlara dikkat edin arkadaşlar. Bu programı bilmediğim için bir şey diyemem ancak büyük kısmında Antivürüslerin bile tanıyamadığı yazılımlar olabiliyor. Antivirlerden trojan gizlemek te çok ta zor bir iş değil zaten.
Yapmanız gereken çok basit.
Aşağıda txt içinde girmeniz gereken DNS numaraları mevcut. Çok az kişi bilir. DNS numaralarını değiştirdiğinizde Tüm Net size açılacaktır.
Dosya İndir: Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız |
Dosya şifresi www.akreportalnet.com 'dur
DNS değiştirmeyi bilmiyorsanız yazın yardımcı oluruz.
|
|
|
|
 |
       |
 |
dartanyan
Genel Koordinatör

|
|
|
teşekkürler yardımlarınız için .. hallettim .. yeri gelmişken bir soru sorayım o zaman.. Okullar da malum her siteye bağlanamıyoruz . Milli Eğitim Bakanlığı tarafından engellenmiştir diye uyarı çıkıyor .. peki bu engeli aşmanın bir yolu var mı ? nette taradım ama imkansız gözüküyor ..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
AkrepKral
Portal Yöneticisi

|
|
|
Üstadım eğer herhangi değişikliğe gitmemişlerse yukarıda verdiğim dosyadaki DNS numaralarını girdiğinizde ek bir güvenlik yoksa girebiliyorsunuz. Bizim okulda denedik giriliyordu.
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23452 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|