Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
akrepberat
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Şub, 2010 15:29  Mesaj konusu:  Kızmayacaksın Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Samurayın biri, üstat Hakuin’in karşısına dikilerek, “Merak ettim” demiş, “Gerçekten cennet ve cehennem diye bir şey var mı?”

Bilge, genç adamı dikkatle süzdükten sonra “Sen kimsin” diye sormuş.

“Ben imparatorun özel muhafızlarından bir samurayım”

“Yok canım! Hangi imparator seni muhafız olarak kabul edebilir ki? Sen, daha ziyade bir dilenciye benziyorsun…”

Bu yanıta nasıl karşılık vermesi gerektiğini kestiremeyen samurayın yüzü kızarmış, elleri kılıca uzanmış.

“Ah… demek kılıcın da varmış! Herhalde kafamı kesmeyecek kadar kördür!”

Artık kendini tutamayan samuray, kılıcını çekerek ölümcül bir darbe vurmaya hazırlanırken, Hakuin sükûnetle cevap vermiş. “İşte bu, cehennemdir.”

Ustanın sözlerindeki gerçeği ve aldığı riskin anlamsızlığını kavrayan samuray, kılıcını kınına sokmuş ve saygıyla başını eğmiş. “Şimdi” demiş yaşlı bilge, “bu da cennettir”.
Astrolojik tesirlerin de kızmaya yol açtığını kolaylıkla söyleyebiliriz.

Kızma ve astroloji:
Konunun uzmanı Astrolog Nuran Tuncel’in görüşleri bir hayli ilgi çekici. Bakın ne diyor:

“Mars gezegeni bu duygunun mayasını oluşturan en önemli etmendir. Mars, ayrıca transit geçmekte olduğu her burcun huyunu az veya çok bozar. Buradaki sorun, Güneşinize yaptığı etki ile benliğinizi ön plâna çıkarmasından ve kendini koruma duygusundan kaynaklanır. Ayrıca Ay, Uranüs ve Merkür ile yaptığı kare kavuşum veya zıt açılarda, öfke oluşturucu, çileden çıkarıcı numaraları da vardır. Böylesi koşullar “Ben bunu nasıl yaptım!” dedirtecek türden kızgınlıklara yol açabilir.

Ayrıca, yapısı/fıtratı itibariyle kızmaya meyilli olanlar var. Ateş yapılı burçlar, adından da belli olduğu gibi daha heyecanlı, hararetli olur. Bunların yanına su eklendiğinde durum daha da farklılaşır. Ateş-Su ve Ateş-Toprak yapısına sahip kişiler, kontrolü en çabuk kaybedenlerdir.

Diğer yandan, çok sakin ve sabırlı gibi görünen Boğa burcunun, kızdığı zaman yanına yaklaşılamayacağını, kendini açmayan gizemli Akrebin, kini öfkeye dönünce nasıl yok edici özelliklere sahip olabileceğini, gururu incinen bir Aslanın pençelerini nasıl gösterebileceğini astroloji bilimine inanan herkes çok iyi bilir…”

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Gizliakrepberat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Şub, 2010 20:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: ),gel de kızma

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cahraz
Bilgisayar-Teknik
Bilgisayar-Teknik

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Şub, 2010 23:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

intuition demiş ki:
: ),gel de kızma
Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcahraz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
guajj

turkey.gif
MesajTarih: Per 04 Şub, 2010 00:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rabbim mars etkililerden korusun Elma şekeri

İkizler Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıguajj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Pano Güvenliği

21295 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com