Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 04 May, 2009 13:50  Mesaj konusu: Fikir DENEME ASTROLOJİ EĞİTİMİ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba arkadaşlar;

Astroloji ilmine merakı ve yatkınlığı olan kardeşlerim var burada,
ve düşündümde ilerde aktif olarak hayata geçirmeyi düşündüğümüz bir eğitim projesi vardı, deneme mahiyetinde bakalım nasıl olacak ön provası şeklinde, özel analizlere girmeden yalın ve salt astroloji ilmine a dan z ye verebileceğimiz kadar bilgi ile deneyelim bakalım.
Belirli saat olsun, isimleri önceden belirleyelim , soru cevap şeklinde mümkünse özel haritalarınızdan derin analize girmeden, eğitim amaçlı bir deneyelim mi?
pozitif enerji ve iyiniyetle ama nolur, gerisi sorun değil aşarız herşeyi.
portalımızda neredeyse bir kütüphane büyüklüğünde doğruluğu kanıtlanmış, süzülmüş net çöplüğünden areıtılmış oldukca fazla envanterimiz mevcut, yeri geldikce o bölümlere link vereriz, her ay sonu birde test hazırlarız ne dersiniz?
seviyeyi belirleriz vs...

portalın astroloji editörü olarak öğrencilerimizi kendim seçmek istiyorum, ve mümkünse sadece özel bir grup olacak ve dışarıya, diğer üyelere kapalı olacak. maksimum 5 kişi ile başlamayı düşünüyorum.

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dark
Misafir

MesajTarih: Pts 04 May, 2009 15:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merakla bekliyoruz=)

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 16:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

astroloji deneme eğitimimiz online msn de konferans usulü olacak,
ve seçilen arkadaşlarla birlikte mümkün mertebe aksatmadan hepimizin müsait olacağı zamanı belirleyerek haftada bir gün 3 saat yapacağız.
sevgili efe ile birlikte ilmimizi paylaşmaya çalışacağız,
portaldan olan arkadaşlara her hafta bir ödev vereceğiz dersimiz sadece msnde kalacak paylaşıma kapalı olacak ama ödev burada açılacak ve o hafta içinde dersimize katılan arkadaşlarımız buradan soru-cevap şeklinde ödevlerini birlikte paylaşacaklar.

not: sevgili dark siz zaten seçilmiştiniz, az kaldı bekliyoruz:=)

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 16:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

of bu dersleri kaçıracağım..neyse benden üye olamadığı gibi öğrenci de olmaz..çünkü bildiğimi okur son kararı hep kendim veririm:)

Hem zaten evde bilgisayar yokki..

neyse ben zaten hızlı öğrenmeyi sevmem..ve bu gidişle Astroloji bilgilerini yıllarca tamamlayamayacağım..

MAVİ LOTUS..Yeniden Doğuşun sembolü olan çiçek..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Gizlilotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 16:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

portal zaten büyük bir kütüphane öyel düşünüyorum, bu ilmin doğru ve süzülmüş bilgileriyle dolu.
bu bağlamda gerçekten merakı olan, bu ilmi önce kendisini ardından kainatın sırrına bir parça haiz olmak isteyenler için çok fazla bilgi var burada.
magazinel astrolojiye karşıyım sadece bunu belirtmek isterim.
bu ilim öyle ayak altına alınacak bi,r ilim değil, ve günümüzde medya sayesinde yansıtıldığı gibi sığ ve yüzeysel değil.
bunu bilerek idrak ederek bir araya gelirsek eminim sosyal ve içsel yaşamımızda harikulade güzelliklere şahit olacak daha sağlıklı bireyler olabileceğiz.

lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 17:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

esmeralda..Yeni aldığım Astroloji kitabındaki ön sözü hatırlattı sözlerin..ve bu ön sözü buraya yazmak isterdim..çünkü çok ünlü bir astroloğun..ve inan bana bu kitabın sadece ön sözü tüm kitaba bedel gibi..daha kitabı iyice incelemedim ama ön sözü beni çok etkilemişti..

illaki yazmam lazım..çünkü yazmazsam lotus'un ağzından çıktığından kale alınmaz:)..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Gizlilotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 17:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bekliyorum sevgili lotus:=)
beni artık tanıdılar astroloji kitabı okumayalı almayalı sanırım bi 9 yıl oldu:=)
hangi kitap sevinirim paylaşırsan.

lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 May, 2009 17:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kitaba şöyle bir göz attım..hafızam kuvvetlidir ama şuan adını hatırlamıyorum..çünkü stres ve üzüntü bende inanılmaz unutkanlık yapıyor..

ve kitabın ön sözünü yazmak istiyorum ama çokuzun:)..malum tek parmakla yazıyorum..ve bu şekilde kaç saat sürer bilmiyorum:(

dgs
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 12:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En son dgs tarafından Cum 12 Şub, 2010 10:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bayan At Gizlidgs kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
yalnızefe
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 18:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Pilot olarak seçilen ilk grubumuzdaki isimler:

-Madscorpion,
-Asrın_Yakışıklısı,
-akrepberat,
-koyuakrep05,
-akrep10

Bu kişilerin ders alabilecek müsait saat ve günlerini buraya yazmalarını rica ediyorum..

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
akrep10
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

blank.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 19:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hepimiz aynı saatte burda olacaksak en güzeli gece olur sanırım
23 :00 ' den sonra

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıakrep10 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
yalnızefe
Atıldı
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 19:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Program:

Natal Harita İncelemeleri
-Evler ve anlamları
-Gezegenler ve anlamları
-Evlerdeki gezegenler ve açıları
-Evlerdeki burçlar ve açıları
-Burçlardaki gezegenler ve açıları

Transit ve Progress harita incelemeleri
Haritalarda kariyer, sağlık, evlilik ve iş hayatı gibi konuların incelenmesi..
Büyük üçgen, karşılıklı etki, kadersel eş v.s gibi alt konuların işlenmesi..

Sınav

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıyalnızefe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 19:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şimdiden hayırlı olsun, zihniniz açık, yüreğiniz geniş olsun inşallah.

madscorpion
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 May, 2009 19:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler yalnızefe ve esmeralda; sizin tarafınızdan belirlenen saate göre kendi planlarımı ayarlamayı düşünüyorum ben

Yengeç Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışımadscorpion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dark
Misafir

MesajTarih: Cmt 09 May, 2009 11:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilgi ve alakanıza tşk ederım

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok KPSS Deneme Sınavları 20 Adet 2010 AkrepKral KPSS ve YGS - LYS 0 Cum 11 Haz, 2010 05:18 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 50 Adet KPSS Deneme Sınavı AkrepKral KPSS ve YGS - LYS 0 Cum 11 Haz, 2010 05:15 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 10 Adet KPSS Deneme Sınavı Deli Akrep KPSS ve YGS - LYS 0 Per 04 Şub, 2010 02:26 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 100 den Fazla KPSS Deneme Testleri Deli Akrep KPSS ve YGS - LYS 0 Per 04 Şub, 2010 02:24 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok KPSS Deneme Sınavları (Eğitim Bilimle... Deli Akrep KPSS ve YGS - LYS 0 Per 04 Şub, 2010 02:16 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21295 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com