| Yazar |
Mesaj |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Bugün otobüste enteresan bir sohbete tanık oldum, birini anlatıyorlar. Yurtdışında bir konsoloslukta polis imiş, hem TR den bu kişi (lojman harici) 2,000 TL gibi bir maaş alıyormuş, hem de o ülkeden maaş alıyormuş ve yorum şu: "Birşey de yapmıyor, bütün gün duruyor konsoloslukta harika bir hayatı var yani".
Hak mı? Reva mı? Vicdan ne durumda onca insan açken? Övünülüyor bir de bununla!
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
|
|
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
sence sen yapıgın işe uygun alıyon mu kuki?:)herkez kendinden başlamalı hepimiz öyleyiz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
| cahraz demiş ki:
|
|
herkez kendinden başlamalı hepimiz öyleyiz.
|
Kirayı dedemin maaşıyla ödüyorum, maaşım 3 kuruş para, dersen seyahatlerin değirmeni nerden? Eski eşimden aldığım nafakadan. Faturaları genelde sevgilim kimse o ara o ödüyor sağolsunlar. Ama iç huzurum yerinde sonuçta devlet memuru olup rüşvet tarzı paralar almıyorum ya da bir tarikat tarafından işim-gelirim sağlanmıyor : )
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
cux cux cux ,zebep olceniz bene
|
|
|
|
_________________ dışım gön içim kan
|
|
 |
    |
 |
İkizler-Akrep
*SiyahAkrep*

|
|
|
hakkı bizi tartışmamalıyız , onun sorumluluğu herkez kendi hayatında sorumlu , bi laf ver bi azıcık aşım dertsiz başım benm böle şimdi maaşım 17lira asker parası napak garibanız ama mutluyuz 
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
cahraz
Bilgisayar-Teknik

|
|
|
rahat para almak hrcamak bzen sıkıcı bazen güzel bir ortası yok,nasıl bütün sene çalışırsın tatilde boş boş para harcamak güzelse ikiside güzel
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
cem_ber
*SiyahAkrep*

|
|
|
aldığın parayı hak etmek önemli vicdanım rahat olmalı otur otur para kazananlar sonunda psikolojileri bozuluyo onların ama başak insanların aldığı maaşa bakınca sinir olmuyo da değilim TR de gelir dengesizliği çok ama aldığım maaş ne olursa olsun çalışıp haketmeye çalışırım
|
|
|
|
_________________ Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

Şehir: varlığımın doldurduğu boşluk/yüreğimin satır aralığı

|
|
|
öncelikle o şekil her anlamda rahat bir işe sahipsen şükür ediceksin ve vicdanının rahat olması için o parayı hakediceksin,gereği neyse türlü şeytanlıklar düşünmeden yapıcaksın,daha sonra zorda olana yardım ediceksin.öyle hep bana hep bana rabbena dersen,kendi keyfin yerindeyken çevrendekileri (elinden geldiği kadarıyla) yardım etmezsen,benim keyfim nasılsa yerinde böyle kebap deyip düşene bir tekmede sen geçirirsen atıyorum o milyarlık kürkü giyidiren Allah adamı donla bırakmasını da çok iyi bilir.ne zor şartlarda çalışan insanlar varken duyduğumuzda burun kıvırdığımız bazen alay ettiğimiz işler varken sen paşa gibi yerde hem bulunup ordada boş oturamazsın...Allah kimseyi şaşırtmasın.çünkü bi söz vardır bilmem bilirmisiniz ? tatlı tatlı yemenin acı acı ....surması vardır diye...
|
|
|
|
Alışkanlık anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

23403 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet [ed] hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|