Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 18:13  Mesaj konusu:  Avatar 2009 Film izlenimleri Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Kod:
Release Title: 2009 TELESYNC H264 AAC-SecretMyth (Kingdom-Release)
Release Date: 27 December 2009
Release Length: 02:34:32
Storyline: When his brother is killed in battle, paraplegic Marine Jake Sully decides to take
his place in a mission on the distant world of Pandora. There he learns of greedy corporate figurehead Parker Selfridge's
intentions of driving off the native humanoid "Na'vi" in order to mine for the precious material scattered throughout their
rich woodland. In exchange for the spinal surgery that will fix his legs, Jake gathers intel for the cooperating military unit
spearheaded by gung-ho Colonel Quaritch, while simultaneously attempting to infiltrate the Na'vi people with the use of an
"avatar" identity. While Jake begins to bond with the native tribe and quickly falls in love with the beautiful alien Neytiri,
the restless Colonel moves forward with his ruthless extermination tactics, forcing the soldier to take a stand - and fight
back in an epic battle for the fate of Pandora.

Genre..................: Action | Adventure | Sci-Fi | Thriller
Language...............: English
Awards.................: Nominated for 4 Golden Globes. Another 9 nominations
Original Source........: German 720p TS + LINE Audio (thx IMAGINE)
Format.................: H.264/MKV
Encoding...............: 2 Pass
Resolution.............: 720 x 304
Frame Rate.............: 25,000 fps
Size...................: 500MB
Display Aspect Ratio...: 2.35: 1
Sample Rate............: 48000Hz
Channels...............: 2 channels: Dolby Pro Logic II L R
Subtitle...............: English muxed.for foreign parts only
IMDB Rating............: 8.8/10 69,101 votes
IMDB Link..............: http://www.imdb.com/title/tt0499549/

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

İndirme Linkleri:

Linkler kaldırılmış sadece tanırım amacıyla diğer içerik bırakılmıştır.

Sebep: DMCA 'nın netteki içerikleri engellemesi, sildirmesi vs.

Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Avatar.2009.rar
 Dosya Boyutu:  35.11 KB
 İndirilme:  15 defa

En son AkrepKral tarafından Sal 30 Mar, 2010 02:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
AnTaReS
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 20:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel filmmiş izlemiştim.tavsiye ederim

Adalet Topaldır Ama Kör Değildir .~.~

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıAnTaReS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 21:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: )

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 22:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunu sinemada izledim gay mlekelrimle:=)
berbat bir film valla bak parama yzık üzüldüm açıkcası:=)
yalnzı sevişme sahnesi vardı ona takmış durumdayım:=)

nee :=) aaaa:=)))

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 22:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 22:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlk mesajda Alt YAzı eklendi.

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıAkrepKral kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 22:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

raconkral eklediğin altyazıda patlamış mısır çıtırtısı yok değil mi : )),hani bilelim de başladık indirmeye gerçi ama : )))

AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 24 Oca, 2010 23:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: )) Yok ama kafayı çekmiş bir penguenin hıçkırıklarını duyabilirsin arada.

İndir en azından boşa gitmez. Şu an piyasadaki en kaliteli Avatar Filmlerinden biri yukarıdaki linkte bulunuyor. En azından Sterio Ses kalitesi ve Görüntü kalitesi var. Kim nasıl yapmış bilmiyorum DVD gerçek mi onuda bilmiyorum ancak İlk defa bir avatar filmini göz ve kulak zevkim bozulmadan kolaçan ettim

XeNa
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 01:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben izledim bu filmi, konu saçma sapan esmeraldanın dediği gibi verdiğim paraya yazık oldu:((

nasıl yagsınlar buralara deli deli
boş ver be ruh unut o günleri
varsın tutsun yine melankoli...

Terazi Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıXeNa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 01:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o sebepten napıyorus her duyduğumuz filme gitmiyorushatta indirmesek daha iyi olur direk izlesek hane pcyi tv ye bağlasak : )))))

intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 01:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Elma şekeri

AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 01:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

: ) İyi olurdu

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 08:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben halk takımıyım, cidden öyleyim,
halkımla bütünleşmişim,
angaralıyım , anadolu kadınıyım,
avatar, yüüzklerin efendisi, hary poiter felan ters bana:=)
recep ivedik 3'ü bekliyorum:=)
helal olsun şahanıma yeni aldığı milyar dolarlık arabası:=)
beni en çok güldüren o:=)
bu devirde kim kimi güldürebiliyor alla sen:=)
bıktım dertleri zevk edinmekten:=)
şubata az kaldı izlenimlerimi aktarırım:=)
+ halimee sepeti salla
+ salihh abi iki bira çek
+ genlerimde çalışma geni yok
+ halime evine dööön.=)

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
AkrepKral
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi

blank.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 11:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Geçmiş olsun : )

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 25 Oca, 2010 11:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

geçecek inşallah geçecek:=))

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Avatar Son Havabükücü - The Last Airb... elemor DiV X, DVD Rip - MKV Filmler ve Videolar 1 Pts 26 Tem, 2010 02:24 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Caillou Lunaparka Gidiyor (Caillou Çi... AkrepKral Çizgi Film 0 Cmt 24 Tem, 2010 01:15 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Caillou Yaşlanıyor (Caillou Çizgi Film) AkrepKral Çizgi Film 0 Cum 23 Tem, 2010 13:56 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Dabbe 2 2009 DvD XviD AkrepKral DiV X, DVD Rip - MKV Filmler ve Videolar 0 Sal 20 Tem, 2010 14:08 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Caillou`nun Gizli Yeri (Caillou Çizgi... AkrepKral Çizgi Film 0 Sal 20 Tem, 2010 11:47 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21295 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com