Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:14  Mesaj konusu:  ASTROLOJİ PORTALI KAHVE MOLASI Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MERHABA ARKADAŞLAR,
bundan sonra astroloji adına ,astrolojiyle ilgili sormak istediğimiz,
genel astroloji sohbetinde bulunmak istediğimiz
tüm paylaşımlarımız için ortak buluşma noktamız
olan bu başlığı açmış bulunmaktayım,hepimize tüm portal
aileine küçüğünden büyüğüne hayırlı olsun...

keyifli paylaşımlar

Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dark
Misafir

MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ehli keyfe keyıf katar kahvenın kaynaması =)

En son dark tarafından Pts 09 Haz, 2008 02:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yani dark,insan bir hayırlı olsun der:))
hoşgeldin,ama çıkıyorum iyi geceler Mad

En son esmeralda tarafından Pts 09 Haz, 2008 02:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bayan Köpek Çevrimdışıesmeralda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dark
Misafir

MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı ugurlu olsun esmeralda =) kotuye yorulcak bıse degıl wala ama sıleyım ıstersen tabı

burasına rabet cok olmalı kahwe warsa tabı=)

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yarından itibaren anında online astroloji adına lojistik destek sağlayacağız inşallah:)

dark
Misafir

MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 02:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

muhımmatı depolıyım sımdıden tşkler Smile

esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 09:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

günaydın portal:)

dartanyan
Genel Koordinatör
Genel Koordinatör

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 11:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı uğurlu olsun .. güzel paylaşımlar diliyorum tüm arkadaşlara .. : ))

"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdartanyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 12:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler sevgili dartanyan:))
ara sıra uğrayın venüs kahvesi var,mars cappuccinosu var
neptün türk kahvesi var.))))

mucize
*GriAkrep*
*GriAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 13:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı olsun esmeralda. nickini görünce daha okumadan astrolojiyle alakan belli oluyordu. doğru seçim Smile

Aslan Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışımucize kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
lotus2
Atıldı
Hesap Durduruldu

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 13:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayırlı olsun Sevgili esmeralda..benim çok sorum var:)..nerden başlasam:)sor sor bitmez..ve sanırım ben astroloji öğrenmesem daha iyi..çok karmaşık..ve biliyorsun bir bilgisayarım bile yok:)..

geçenlerde Yücel Sügen'in bir kitabını aldım..ama iyi bir seçim yapmamışım..çünkü astrolojik kavramların bir açıklaması yoktu kitapta..kitabı alırken inceleyemedim..çünkü kitap naylon kaplıydı malesef..yazara güvenip aldım..

yok ben astrolojiyi hemen öğrenemem..zamana yaymalıyım..ama sanırım bu zamanın sınırı yok..öğrenirim belki birgün..

MAVİ LOTUS..Yeniden Doğuşun sembolü olan çiçek..

Ben ne lotusum ne de mavi..Ben TURKUAZIM..Çünkü ben yay burcuyum..Göklerdeki En Asil Yıldızın Çocuğuyum..

Yay Cinsiyet:Bayan Sıçan Gizlilotus2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
hayalet
*Yılan*
*Yılan*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 16:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayırlı olsun esmeralda ve tüm portal Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıhayalet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dark
Misafir

MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 16:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben bı uranus poacası alayım

akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 16:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hımmm..teşekkürler sevgili esmeralda, parmağımı kaldırırım yeri gelince çünkü sorularım var...kolay gelsin.

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
esmeralda
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Haz, 2008 16:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba ey kahve milleti:)))
dışardaydım,yeni geldim arkadaşlar,
bi kahve yapayım kendime geelyim,
isteyen parmak kaldırsınSmile
sevgili darkkk hoşgeldiniz:))))canım asistanım
akrebim,mücizem lutusum,hayaletim,herkese merhaba..
kahveler benden ...

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Kahve, Çay, Salep, Çorba; Soğuk da iç... AkrepKral Yemek Tarifleri 5 Pzr 27 Haz, 2010 14:04 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Cilveli Kahve (Manisa) alone_scorpion Genel 20 Sal 20 Nis, 2010 10:07 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Bir Kahve içer misiniz. ? alone_scorpion Genel 0 Pts 19 Nis, 2010 12:54 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok DENEME ASTROLOJİ EĞİTİMİ esmeralda Astroloji 56 Pts 04 May, 2009 13:50 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok (158465)ASTROLOJİ PORTALI KAHVE MOLASI intuition Güncel Olaylar ve Haberler 3 Çar 18 Şub, 2009 15:51 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21295 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com