| Yazar |
Mesaj |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
Siz güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bu yıl dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Hırslar daima kişisel gelişiminizle yarışacak.Kimin galip geleceğini ilerleyen aylar gösterecek ve her şeyiyle gizemli bir yıl sizi bekliyor. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor.Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Ailenizin önemini anlayacaksınız.2010 yılıı bir çok şeyi size öğretirken, yenilgilerin önemli olmadığını da, gösterecek.Eskiyle vedalaşmanın zamanı geldi. Küçük olaylardan vazgeçecek, bu yıl radikal kararlar alacaksınız. 2010 yılında; Bir Akrep size yabancı gelmeyecektir.Aslanın enerjisi karşısında büyüleneceksiniz.Oğlakların sizi keşfetmesine hayran kalacaksınız.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
umarım aslında fallarına inanmam ama..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
Ok. Bu bilgiyi Öner Döşer'in derslerine katılan bir arkadaşımdan aldım, kusuruma bakma şekerim, tutamıyorum kendimi illa gelen bilgiyi paylaşmalıyım (Yks Yay).
Ama arkanıza yaslanın ama kafanızı taşlara vurun (ki ben öyle yapıyorum hala hatırlayamadım; 1993 deseydi ki belki ev çizgilerime göre ise ben yine de 93 ü baz alacağım ve bu sefer oyunun kurallarını benimsemeliyim) 1991/1992 seneleri arasında önemli ne yaşadı iseniz 2010'da aynısını yaşayacaksınız, daha ziyade o konu ile ilgili 2.sınavınız geliyor (tutulmalar).
Bugün birkaç kişiyle paylaştım bunu hemen hatırlayamadılar o seneleri ama Bilgi İşlem dinledi dinledi ve "inanmam böyle şeylere ama tüylerim diken diken" dedi. Meğer tam 1992'de kendi rızası dışında ailesi onu TR'ye getirmiş (bu bir hata, ailede olsa kendi özgür iradesini kullanmamak, ama böyle yetiştirildik, anne babaya itaat) ve 2010'da herşeyini Şili'ye taşıyormuş. Benim de birşey bildiğim yoktu; meğer Şili'de 1.5 senedir çıktığı kız varmış artık evliliğe kadar getirmişler işini de ayarlamış orada ve bu sefer ki de mi yoksa hata olacak diye bir an titredi. Hayır dedim bu seferki senin kendi özgür iradenle atılmış olacağından doğru yoldasın...
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
bak işte buna katlnamaycam 
|
|
|
|
_________________ dışım gön içim kan
|
|
 |
    |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
ya bir de sanki hersene paylaşılıyor ya bu yıllık yorumlar,sanki bir sene gerisini anlatıyor gibi geliyor bana.bilmem sizin de dikkatinizi çekiyor mu,ya da neden kaynaklanıyor?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
CaRLoS
*SiyahAkrep*

|
|
|
91 mi ? lanet olsun gene mi okula gidicem :S ve gene taşıncağıs .. öle mi?
|
|
|
|
_________________ Öte dur Lahn Sevmeyim Silüetini.....!!
|
|
 |
      |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
CaRLoS
*SiyahAkrep*

|
|
|
sen 91i bi düşün intu,,ben gene hoca dayagıyla yırtcam ya sen p
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alone_scorpion
*AkrepKral*

|
|
|
| KuKi demiş ki:
|
Ok. Bu bilgiyi Öner Döşer'in derslerine katılan bir arkadaşımdan aldım, kusuruma bakma şekerim, tutamıyorum kendimi illa gelen bilgiyi paylaşmalıyım (Yks Yay).
Ama arkanıza yaslanın ama kafanızı taşlara vurun (ki ben öyle yapıyorum hala hatırlayamadım; 1993 deseydi ki belki ev çizgilerime göre ise ben yine de 93 ü baz alacağım ve bu sefer oyunun kurallarını benimsemeliyim) 1991/1992 seneleri arasında önemli ne yaşadı iseniz 2010'da aynısını yaşayacaksınız, daha ziyade o konu ile ilgili 2.sınavınız geliyor (tutulmalar).
Bugün birkaç kişiyle paylaştım bunu hemen hatırlayamadılar o seneleri ama Bilgi İşlem dinledi dinledi ve "inanmam böyle şeylere ama tüylerim diken diken" dedi. Meğer tam 1992'de kendi rızası dışında ailesi onu TR'ye getirmiş (bu bir hata, ailede olsa kendi özgür iradesini kullanmamak, ama böyle yetiştirildik, anne babaya itaat) ve 2010'da herşeyini Şili'ye taşıyormuş. Benim de birşey bildiğim yoktu; meğer Şili'de 1.5 senedir çıktığı kız varmış artık evliliğe kadar getirmişler işini de ayarlamış orada ve bu sefer ki de mi yoksa hata olacak diye bir an titredi. Hayır dedim bu seferki senin kendi özgür iradenle atılmış olacağından doğru yoldasın...
|
aaa ne güzel ben 1992-1993 yıllarında 2-3 yaşlarındaydım ne yani çocukluğuma mı dönücem...bu süper bişiiiy yine yaramazlıklar başlıcak yani.muzurluklar
bu yazıya göre öyle oluyo galiba
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
CaRLoS
*SiyahAkrep*

|
|
|
alone gene çikolata için ağlıcaksın =P
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
wamwam
*Yılan*

|
|
|
akrep yine kendini teslim etmeyip karsi tarafa bedel odetecek...
2110 da bile farkli bir tutum sergilemez ki akrep bu yil degissin 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Penelope4
*SiyahAkrep*

|
|
|
kesinlikle katılıyorum size..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
KuKi
*SiyahAkrep*

|
|
|
91/92 de kalın, 93 ü unutun, yayılmayalım, ben hatırladım, tarih şaşırmışım, önemli olay 92 de olmuştu... Akşam olunca yine yemek sunulacak önünüze, 91/92 de ki çatal bıçak kullanmadan mı yiyeceksiniz yine yoksa? Sınav bu!
|
|
|
|
_________________ almanya-zürich-londra-cairo-singapur-bangkok-viyena-roma-paris-madrid-barcelona-venedik-atina-selanik-nice-monaco-budapeşte-brüksel-prag-amsterdam-capetown-casablanca-marrakech-hongkong-tokyo-pekin-san francisco-las vegas-los angeles-bologna-pisa-floransa-napoli-pompei-moskova-st.petersburg
|
|
 |
     |
 |
intuition
*AkrepKral*

|
|
|
menüyü değiştirsek 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
Sayfa: 1, 2, 3, 4 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz
|
|
-

21295 Saldırı girişimi engellendi. CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye
|
Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan
www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler
akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
|